Camerabeveiliging voor jouw woning

24/7 jouw eigendommen monitoren? Dan is camerabeveiliging een goede keuze! Pardus Security is een expert op het gebied van camerabeveiliging, zowel voor woonhuizen als bedrijfspanden. 

Camera's geplaatst

Service binnen 24 uur

Ervaring in beveiliging

De voordelen van onze camerabeveiliging

Installatie door een professional

Onze gecertificeerde installateurs hebben jarenlange ervaring en weten daardoor als geen ander wat er nodig is om jouw huis optimaal te beveiligen.

Totaalpakket

Pardus Security verzorgt de complete beveiliging van jouw woonhuis van A tot Z. Van advies en installatie tot aan het onderhoud: wij staan voor je klaar

Gebruiksvriendelijk systeem

Het systeem dat wij installeren is erg gebruiksvriendelijk. Het is gemakkelijk te bedienen door iedereen met toegang tot uw woning.

Prijs - kwaliteit

Het systeem wat wij leveren heeft een erg goede prijs kwaliteitsverhouding. Zo regel je een goede beveiliging zonder hoge opstart kosten.

Veiligheid op #1

Ons systeem voldoet aan hoge veiligheidseisen. Zo garanderen de meerdere communicatiekanalen een stabiele communicatie, zelfs bij interferentie of stroomuitval.

Service met een glimlach

De installateurs van Pardus Security zetten graag net die extra stap. Zo denken wij met onze klant mee en zorgen wij voor de beste service.

Tevreden klanten

Jos Sterkenburg

Eerlijk mensen die weten waar ze mee bezig zijn.

Stijn Wielinga

Camera’s en alarmsysteem laten plaatsen. Goede kwaliteit en service.

Chanel Vos

Pieter

Enkele jaren terug ons huis laten beveiligen door Pardus Security. Bevalt prima. Bij problemen helpen ze snel, dat vind ik altijd prettig.

Het totaalpakket

Met ons modulaire systeem leveren wij een totaalpakket. Dit is volledig in te richten naar jouw wensen. Zo kunnen we bijvoorbeeld beginnen met een relatief eenvoudig systeem, bestaande uit een bewegingsmelder en een aantal deursensoren.

Dit systeem kan later uitgebreid worden met zaken als een glasbreukdetector, waterlekdetector, paniekknop, camera’s of bijvoorbeeld smart home-connectiviteit.

Mijn voorkeur gaat uit naar pakket:

Ik wil mijn object beveiligen door middel van:

10 + 11 =

Over Pardus Security

Pardus Security is specialist in het beveiligen van woonhuizen en bedrijfspanden. Of je nu een groot budget hebt of klein. We hebben voor iedereen een passende oplossing. Onze gecertificeerde systemen draaien mee in de hoogste beveiligingsklasse.

Maar ook in de meest simpele vorm thuis. Bij Pardus Security hebben we voor iedereen een passende oplossing.